Szolgáltatások

Csarnoképítés

Csarnokot építenél? Üljünk le egy kávé mellé és beszélgessünk. Elkészítjük a vázlatokat, a költségvetést és tervezőket, statikusokat ajánlunk. Hidd el, több ezer terv megfordult már az irodában, mesélhetnénk! Ha valami nincs kitalálva, ha a tervezők nem értenek hozzá, ha nem jó a kiírás, minden sokkal drágább lesz a végén. Válassz olyan kivitelezőt, aki segít már az elején! Mi nem kérünk pénzt a kalkulációért, az általunk készített pontos költségvetést versenyeztetheted a piacon, garantáljuk, hogy nem fogsz bennünk csalódni.

 

      

 

Ipari kerítések

Ipari kerítésrendszerre lenne szükséged? Mindhárom magyar piacvezető cég termékeit ismerjük, dolgozunk Nekik, de ugyanúgy ismerjük a többieket is. Kerítést tudunk 10 év garanciával adni, de ismerünk a piacon olyat is, amelyik 2 hét múlva rozsdásodik. Ha látjuk a telkedet, és elmondod mit szeretnél, segítünk kiválasztani az adott feladatra a legjobb megoldást. Függetlenek vagyunk. Nem az a célunk, hogy rábeszéljünk egy adott gyártó termékére.

 

      

 

 

Kovácsoltvas

Kovácsoltvas kerítés, korlát az álmod? Ha van elképzelésed, az alapján megtervezzük a kerítést. Ha nincs, eljövünk, megnézzük a házad és együtt megtervezzük, mindezt számítógépen, méretarányosan, hogy előre lásd milyen lesz a végeredmény. Ha van barátod, ismerősöd, aki olcsóbban legyártja, mint a mi műhelyünk, nem baj, segítünk Neki, hogy szép legyen a végeredmény. Csak annyit kérünk, hogy az anyagokat nálunk vásárold. Több mint 42.000 féle termékből választhatsz.

 

        

 

Ajánlatkérés